FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Mistä pakettini tulee?

Aimé on varovaisen alun jälkeen kasvanut suureksi, hyvämaineikseksi kansainväliseksi yritykseksi. Oli luonnollista valita yrityksen toimipaikaksi keski-Eurooppa (Tsekki), missä tuotteet pakataan ja lähetetään suoraan sinulle. Tämä auttaa meitä pitämään huomattavasti halvemmat hinnat kuin ne mihin useimmat ovat tottuneet.

Miten rypyt syntyvät?

Ensimmäiset syvät rypyt tulevat yleensä otsaan, koska sen iho on ohut ja monilla on paha tapa rypistää otsaansa. Kaula on jatkuvassa liikkeessä ja iho on kasvojen ihoa ohuempaa, ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmestyvät sinne varhaisessa vaiheessa. Silmienympärysiho on herkkä, koska se sisältää vähemmän talirauhasia mitä muualla kasvoissa on. Jo nuoresta lähtien tulee tätä aluetta hoitaa erittäin huolellisesti, jotta vältytään velttoudelta ja ennen aikaiselta vanhenemiselta.

Kuinka voin estää ryppyjen syntymistä?

Kokemuksesta tiedämme, että sopivien ihonhoitotuotteiden käyttö on tavallista taistelussa ryppyjä vastaan. Lisäksi terveellinen ruokavalio, runsas vedenjuonti, liikunta ja raitis ilma ovat tärkeitä.

Norja Tanska Suomi Tsekki Slovenská Republika / Slovak