Tilausehdot Aimé

Rekisteröinti

Voidaksesi ostaa Aimén tuotteita sinun tulee rekisteröityä järjestelmäämme. Toimitamme tuotteet vain Suomeen. Rekisteröityminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Tallennamme antamasi tiedot asiakastietokantaamme. Pyydämme sinua huolehtimaan salasanastasi oman turvallisuutesi vuoksi, jotta asiattomat eivät pääse käyttämään tiliäsi väärin.

Voit itse valita salasanasi ja ilmoita sähköpostiosoitteesi rekisteröityessäsi.


Maksuehdot

Kassalla, vahvistaessasi tilauksesi, näet ostostesi kokonaissumman. Näin sinulle ei tule ikäviä yllätyksiä saadessasi paketin. Maksat vain sovitun summan, et enempää!

Lasku, jossa on 14 päivää maksuaikaa, lähetetään tilauksen mukana.


Korttimaksaminen

Aimélla ei ole tällä hetkellä käytössä korttimaksamista.


Tuotetiedot

Aimé tekee parhaansa antaakseen sinulle oikeaa tietoa. Voimme kuitenkin saada virheellistä tietoa tavarantoimittajiltamme. Aimé ei vastaa virheellisistä tuotekuvauksista, hinnoista tai muusta tiedosta, jotka esiintyvät näillä nettisivuilla. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotevalikoimaa, saatavuutta ja nettihintoja, jos olemme saaneet virheellistä tietoa tavarantoimittajiltamme sekä myös eri syistä johtuviin loppuunmyytyihin tuotteisiin varastostamme.


Toimitusehdot

Tilauksien toimitusaika on noin 7-10 päivää. Jos tuote on loppunut varastostamme, voi toimitusaika pidentyä. Varastosaldo ilmoitetaan jokaisen tuotteen kohdalla verkkokaupassamme. Jos käy ilmi, että varastosaldo on virheellinen, saat siitä tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kaikki hinnat sisältävät alvin.

Tilauksiin lisätään postitus- ja toimituskulut. Kaikki tilauksesta aiheuvat kulut näkyvät kassalla. Näet tilauksen loppusumman ennen kuin vahvistat tilauksesi.


Tärkeää

Tilatessasi Aimélta sinun täytyy olla täysi-ikäinen.

Avatessasi tilin Aimélla vahvistat, että olet yli 18 vuotta.

Tavarat, jotka tilataan väärällä nimellä, ilmoitetaan petoksena.

Jäljitämme IP-numerot ja ilmoitamme ne petoksen yhteydessä


Kestotilaus

Aimén kestotilaajana saat säännölliset lähetykset kotiisi. Jollei toisin mainita, saat 60 päivän päästä uuden kestotilauslähetyksen.

On kuitenkin tärkeää, että sinulla on mahdollisuus muuttaa kestotilauslähetyksiä toiveittesi mukaan. Muista, että voit muuttaa tietoja joko näillä nettisivuilla tai soittamalla Asiakaspalveluumme puh. 0103 322 020.


Reklamaatio

Seuraamme alan vakiintuneita käytäntöjä ja suosituksia. Reklamaatio tulee ilmoittaa kohtuullisessa ajassa, muuten asiakas menettää oikeutensa korvauksiin. Pyrimme korjaamaan virheen mahdollisimman nopeasti saatuamme tiedon asiasta.

Tavarat toimitetaan sinulle suoraan varastostamme Tsekeistä. Tuotteet ovat vakuutettu kuljetuksen ajaksi 100%.


Takuu

Haluamme, että sinä olet asiakkaanamme aina 100% tyytyväinen.

Jos et jostain syystä – mistä tahansa – ole tyytyväinen saamaasi lähetykseen, voit palauttaa tuotteen ja saat rahasi takaisin.


Muut ehdot

Tilaus on voimassa, kun ostaja on saanut tilausvahvistuksen, tai olisi normaalisti saanut vahvistuksen ilman mahdollisten sähköpostiongelmien tai muiden syiden takia, joihin me emme voi vaikuttaa. Kaikki tilausvahvistukset lähetään sähköpostitse. Tilaus on voimassa kunnes se on peruutettu tai irtisanottu.

Vahvistamalla tilauksen ostaja hyväksyy tilausehdot.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilaus virheiden, hintamuutosten, varastotilanteen tai muiden syiden vuoksi.

Norja Tanska Suomi Tsekki Slovenská Republika / Slovak